Hoe het begon...

DIERENUITVAARTCENTRUM VENLO

Dierenuitvaartcentrum Venlo

2020 is het jaar waarin we met veel enthousiasme en heel veel liefde voor dieren, Dierenuitvaartcentrum Venlo openen. Wij zijn het eerste dierenuitvaartcentrum in de regio Venlo. Bovendien zijn wij het eerste dierenuitvaartcentrum in Europa dat met watercrematie/resomeren werkt. Watercrematie/resomeren is een nieuw, duurzaam en zacht, diervriendelijk alternatief voor vlamcremeren en begraven.  

Dierenuitvaart Centrum Venlo

In onze jeugd en ook daarna hebben wij onze huisdieren zelf altijd naar een uitvaartcentrum buiten Venlo moeten brengen. Wij vonden dat altijd heel jammer. Onze honden en katten waren in Venlo opgegroeid en hebben in Venlo ook een goed leven gehad. We namen het liefst ook afscheid van onze maatjes in onze eigen stad.

Dus het werd tijd. En zo zijn we op het idee gekomen een uitvaartcentrum voor dieren in Venlo te starten. Wij hadden daar behoefte aan, en wij denken dat er meer baasjes in Venlo zijn die daar behoefte aan hebben.  

Welkom bij Dierenuitvaartcentrum Venlo!

Een mooie uitvaart voor alle huisdieren

Elk huisdier verdient een mooie uitvaart. Een uitvaart die u als baasje ook nodig heeft om op een manier afscheid te nemen die bij u en bij uw huisdier past. Wij maken geen onderscheid tussen huisdieren, iedereen is bij ons welkom. Niet alleen huisdieren uit Venlo maar ook ver buiten de stad komen ze naar ons. Zelfs uit Duitsland. Onze klanten merken dat watercrematie een proces is dat vriendelijker voelt dan vlamcremeren of begraven. 

Een dierenuitvaart met aandacht voor baasje en dier

Poezen, honden, konijnen, vogels, cavia’s, maar ook reptielen en siervissen! Wij openen onze armen en deuren voor alle huisdieren die na een mooi leven een mooie uitvaart verdienen. Daarbij bieden we u als baasje enkele watercrematie opties, wij luisteren naar uw wensen en wanneer u kiest voor een manier van watercremeren (collectief, individueel) dan heeft u nog de mogelijkheid om een afscheidsdienst samen te stellen. Bezoek voor deze onderwerpen en andere vormen van uitvaartbegeleiding onze speciale uitvaartbegeleidings pagina. 

BEL ONS: +31(0)77 303 00 42
24 uur per dag / 7 dagen per week bereikbaar

Dierenuitvaartcentrum Venlo is het eerste dierenuitvaartcentrum in de regio Venlo. 

Onze missie

Elk huisdier verdient een waardig afscheid dat u als familie bijblijft. 

Onze waarden